Van jouw als omgevingsmanager wordt verwacht dat je van alle markten thuis bent. De ene dag zit je met je opdrachtgever aan tafel, en de andere dag sta je voor een groep verontruste bewoners. Ook heb je te maken met projectcollega’s die anders in elkaar kunnen zitten dan jij en die tegengestelde belangen hebben. Maar uiteindelijk hebben jullie toch allemaal hetzelfde projectdoel. Met de training 'Vaardigheden voor de Omgevingsmanager' helpen we je op weg om jouw doelen als omgevingsmanager te bereiken. Want je werk wordt een stuk gemakkelijker en leuker wanneer je over een de vaardigheden voor de omgevingsmanager beschikt.

De Training
In deze meerdaagse training komt een aantal vaardigheden aan bod die je in je dagelijks werk zullen helpen om je doelen te bereiken. Verdeeld over 4 dagen worden de volgende modules behandeld:

Voor wie?
De training 'Vaardigheden voor de Omgevingsmanager' is bedoeld voor omgevingsmanagers die hun performance graag naar een hoger niveau willen brengen.

Duur
De training 'Vaardigheden voor de Omgevingsmanager' duurt 4 dagen. We werken met groepen van maximaal 6 deelnemers, zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Meer info
Meer weten of interesse in een training op maat? Neem contact op met Marcel Stiefelhagen of ons kantoor.

 

    AGENDA & INSCHRIJVEN      

 

marcel stiefelhagen web

Marcel Stiefelhagen

+31 6 3734 3740
marcelstiefelhagen