In alle projecten verwachten aanbesteders dat aan risicomanagement wordt gedaan. In de training 'Toegepast Risicomanagement' wordt uitgelegd wat risicomanagement inhoudt, hoe je het uitvoert en wat je er als project of projectmedewerker aan hebt. De training is opgezet aan de hand van een mix van theorie en praktische oefeningen.

De Training
In deze training wordt uitgelegd wat risicomanagement inhoudt, hoe je het uitvoert en wat je er als project of projectmedewerker aan hebt. De onderwerpen die in deze training aan de orde komen zijn onder andere:

  • ISO 31000 termen, definities en processen
  • Risicoformulering
  • Gevolgen in beeld brengen: Ishikawa diagram conform EN 50126
  • Risicoclassificaties
  • Veiligheidsrisico’s
  • Excel-modellen
  • Modellen in tools
  • Voorbeelden en discussie

De Trainer
Trainer Sjaak Verhoef heeft veel ervaring met het inrichten en uitvoeren van risicomanagement- en andere projectprocessen, bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers, in de sectoren defensie, GWW, rail, utiliteit en woningbouw.

Voor wie?
De training 'Toegepast Risicomanagement' is voor iedereen die werkt, of gaat werken, met functioneel gespecifieerde contracten, en die in korte tijd een helder inzicht wil hebben in de hierbij gevraagde risicomanagementtechniek.

Duur en Kosten
De training 'Toegepast Risicomanagement' duurt 1 dagdeel.

De kosten voor deze training bedragen € 480,- excl. BTW.

Data
Open inschrijving
De training met open inschrijving is bedoeld voor individuele aanmeldingen of kleine groepen. Deze ingeplande trainingen zijn op het kantoor van Ipcon. Voor de data klik je op de knop 'Agenda en Inschrijven' onderaan deze pagina.

Training op maat
Bij de training op maat ga je met ervaringscases van je eigen project aan de slag of van de sector (defensie, rail, GWW, utiliteit en woningbouw). Hierdoor wordt de training nóg concreter voor iedereen binnen de organisatie. De locatie stellen we in overleg vast.

Meer info
Meer weten of interesse in een training op maat? Neem contact op met Sjaak Verhoef of ons kantoor.

 

    AGENDA & INSCHRIJVEN      

 

sjaak verhoef profielfoto

Sjaak Verhoef

+31 6 3443 1979
sjaakverhoef