De planning is een essentieel onderdeel binnen elk (bouw)project. Een goede planning geeft sturing aan je project, en helpt je met het behalen van doelen en mijlpalen. Een planning geeft je niet alleen inzicht in tijd, maar ook budget, inzet, kansen en risico’s. Hoe je een goede planning maakt? Dat leer je in deze basistraining 'Plannen met Primavera'.

De Training
Met de basistraining ‘Plannen met Primavera’ leer je de stappen waarmee je als werkvoorbereider/uitvoerder je eigen planning kunt opzetten en beheren binnen het programma Primavera. Dit programma wordt door de meeste organisaties gebruikt voor de (integrale)projectbeheersing. In deze training wordt praktisch en ‘vanuit de uitvoering’ naar de planning gekeken; je leert hoe je een planning opstelt om buiten mee aan het werk te gaan, en op een manier waarop ‘techneuten’ de planning (willen) lezen. We behandelen de meest gebruikte tools binnen het programma zodat je op korte termijn je eigen planning kunt opstellen en bijhouden. In deze basistraining komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Aanmaken van activiteiten en het leggen van de juiste relaties
  • Gebruik van kalenders en constraints
  • Opzetten van een leesbare planningsstructuur
  • Aanmaken en gebruiken van activity codes, layouts en filters
  • Analyseren en up-to-date houden van je planning

Voor wie?
De basistraining 'Plannen met Primavera' is voor iedereen die praktische basiskennis heeft van planningsaspecten en die deze kennis inzichtelijk wil maken met behulp van Primavera P6.

Duur
De basistraining 'Plannen met Primavera' duurt 2 dagdelen. Om individueel met deelnemers stappen nogmaals door te nemen, is optioneel een 3e dagdeel mogelijk. 

Meer info
Meer weten of interesse in een training op maat? Neem contact op met Abdullah Alkan of ons kantoor.

 

    AGENDA & INSCHRIJVEN      

 

 

Abdullah Alkan profielfoto

Abdullah Alkan

+31 6 3734 3740
abdullahalkan