Vooruit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling, kennis en vaardigheden van professionals op technische projecten binnen o.a. de bouw, infra, energie, (petro)chemie, offshore en industrie. Onze praktische trainingen, verzorgd door trainers met praktijkkennis, zijn direct toepasbaar binnen het werkveld.

Onze achtergrond
Vooruit is een dochteronderneming van Ipcon. Ipcon is het grootste collectief van zelfstandigen in Nederland op het gebied van technische projecten. Zij zijn een kennis- en netwerkorganisatie die capaciteit, kennis en advies levert aan (project)organisaties. Wij onderscheiden ons door expertise, probleemoplossend vermogen en ondernemerschap, wat in onze ogen basisvoorwaarden zijn voor het leveren van meerwaarde aan projecten.

Steeds vaker vragen klanten van Ipcon om hun kennis en expertise, naast de fysieke inzet van de zelfstandigen, over te dragen aan eigen medewerkers. Deze kennisoverdracht doen we via Vooruit.

Werkwijze
Wij helpen medewerkers op technische projecten middels trainingen en workshops snel vooruit. Dat doen we door gebruik te maken van trainers die momenteel nog altijd actief zijn in verschillende rollen binnen projecten, en die over de vaardigheden beschikken om hun kennis op een praktische en begrijpelijke manier over te dragen. Het resultaat daarvan zijn trainingen en workshops waarvan de inhoud de volgende dag direct in de praktijk kan worden gebracht.

Vooruit: vandaag leren, morgen doen!