Steeds vaker worden projecten in bouwteams uitgevoerd. Maar wat betekent dit nou? Wanneer is het handig bouwteams toe te passen en hoe maak je dit tot een succes?

De training
Een bouwteam is een contractvorm waarin opdrachtgever, aannemer en in sommige gevallen het ingenieursbureau en de architect, nauw samenwerken.
In deze training leer je wat een bouwteam exact is, hoe je een bouwteam tot een succes maakt en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor jou als opdrachtgever. In deze training komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Bouwteam en de fasen van een bouwteamproject;
  • Wanneer een bouwteam toepassen?
  • Bouwteam UAV en bouwteam UAV-gc;
  • Risico’s en aandachtspunten;
  • Succesvoorwaarden.

De trainer
De training wordt gegeven door trainers die meerdere malen hebben gewerkt met de contractvorm bouwteams.

Voor wie?
De training ‘Werken met Bouwteams’ is bedoeld voor (gedelegeerd) opdrachtgevers die van plan zijn een opdracht met behulp van een bouwteam te laten uitvoeren. De training is ook geschikt voor projectmanagers, die meer willen weten over bouwteams in het algemeen en werkzaam zijn aan de  de kant van opdrachtgever.

Duur
De training ‘Werken met Bouwteams’ duurt 3 dagdelen. We werken met groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Meer info
Meer weten of interesse in een training op maat? Neem contact op met Marcel Stiefelhagen of ons kantoor.

 

marcel stiefelhagen web

Marcel Stiefelhagen

+31 6 3734 3740
marcelstiefelhagen